Picture
        Uz podršku Biznis centra nastala je naša izdavačka kuća. Ideja je rezultat ličnih afiniteta i posmatranja tržišta i aktuelnih dešavanja na polju izdavaštva.
        Knjiga kao finalni proizvod i usluge koje predhode gotovom izdanju osnovni su proizvod ovog biznisa.
       Građani Bara i našeg regiona mogu očekivati još puno naših izdanja u klasičnom papirnom obliku. U planu su još varijateta ovog proizvoda. Imaćemo ubrzo u našem izdanju i knjige na e-čitačima,audio i video izdanja.
        Za mesec dana kreće internacionalni konkurs za najbolji literalni rad. Radićemo višejezičke knjige i antologije.
         Imaćemo čitanja u više gradova Evrope i oni će doći kod nas. Ostvarili smo značajnu  neposrednu saradnju sa internacionalnim kulturnim centrom u Moersu u Njemačkoj. U pitanju je književna škola ,,Literarna prizma’’ koju vodi docent IKM Njemačka Lijana Lili Lukić. Imamo par zajedničkih višejezičnih projekata.
Finansijer projekta je grad Moers i projekat je usmeren ka kulturnoj integraciji stranaca.
         U našem gradu okupićemo dosta ljudi iz raznih zemalja i kontinenata. Imaćemo prilike da naše kulturno nasleđe pokažemo svetu. Promovisaćemo Bar i našu Staru maslinu.
         Naši pisci imaće prilike da govore pred publikom i van Crne Gore, da promovišu svoje stvaralaštvo i svoj rad. Za par nedelja u prodaji će se pojaviti i ostala naša izdanja.
        Građanima Bara i Crne Gore poručujemo da će njihova reč daleko da se  čuje.